intresserad av kurs?

Under våren 2016 kommer jag att dra en kurs på Vasa Arbis för nybörjare i hur man kan odla egna grönsaker. Så här står det i kursinfon:

Många har en dröm om att odla sina egna grönsaker. Men hur ska man göra? Det här är en kurs i odling för nybörjare. Under kursen kommer vi att månad för månad gå igenom nuläget och planera arbetet inför de kommande veckorna. Mellan kursträffarna diskuterar vi vidare i en sluten grupp på facebook olika aktuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Kursträffar: 16.1, 13.2, 12.3, 9.4, 7.5 och 28.5. Lördagar kl. 9.30 – 12.30.

Vid den första träffen 16.1 planeras den egna odlingen, vi diskuterar fröbeställningar på nätet och var man kan hitta mera kunskap för det man är intresserad av. Vart efter hand tar vi upp vad som behöver förodlas och vad kan direktsås senare, förodling och omplantering. Det gås igenom hur man anlägger både varm- och kallbänkar, jordbearbetning, täckodling, kompostering, bokashi-metoder m.m.

Kursen formas till stor grad utgående från deltagarnas frågor och behov. Vi kommer också att ta upp olika möjligheter till egen odling som man har även om man inte bor i egnahemshus med stor tomt.

Intresserad? Anmälan öppnas måndagen den 4.1.2016 kl. 12. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s